Нещодавно в соціальних мережах українських зірок почали з'являтися інтригуючі фото, на яких відомі особистості позують в незвичайних образах. Пости з хештегом #dealerofrealities нещодавно зробили Ірина Білик, Даша Астаф'єва, Олег Михайлюта (Фагот), Євген Філатов (The Maneken), Юрій Горбунов і Дарина Трегубова.

Читайте Знай в Google News!

Під фото зірки залишають коментар, пояснюючи, що їх настільки вразив футуристичний роман "Дилер реальності", що вони вирішили перетворитися на одного з героїв захоплюючого сюжету.

"настільки захопилася виданням улюбленого роману "Дилер реальності", не витримала і приміряла на себе образ з книги мого друга Ніколаса Димитрова. Я завжди була принциповою в області захисту прав і свобод, може тому сексуальна і небезпечна Августа — глава секретної медіа-корпорації, здалася мені мало не богинею справедливості, яка в романі творить закони для нової раси суперлюдей. Боги не задають питання і не відповідають на них-вони лише беруть верх і вимагають виконання своєї волі. Якою буде ваша? ",- коментує фотографію співачка Ірина Білик

Шпигунський трилер, який нещодавно вийшов українською мовою, вже побив рекорди продажів в інших країнах. Перше видання завоювало аудиторію більш ніж 150 000 українських читачів всього за рік.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Головний герой футуристичного роману-обдарований Корпоративний Шпигун, який стає Месією першої цифрової релігії в світі. На шляху до світового панування він поширює цифрові наркотики і проводить відчайдушний експеримент над мільйонами людей.

Фото зірок в мережі в образі персонажів роману виявилися не менш епатажними і яскравими, ніж сюжет. The Maneken, як і на обкладинці першого видання роману, знову відтворив головного героя — корпоративного шпигуна Золтана. Юрій Горбунов несподівано для шанувальників постав в образі безжального медіа магната Саула Гааді, який прагне до світового панування за всяку ціну. Фагот перевтілився в кримінального авторитета Харона, а Дарина Трегубова - в куртизанку і найману кілерку Лін. Головна жіноча роль дісталася Даші Астаф'євої, не менш темпераментної, ніж її книжкова героїня.

Знайшлися образи і для маленьких артистів - у фотосесії взяли участь 4-річний Табриз, син Ірини Білик, і 8-річна дочка Дар'ї Трегубової Поліна.

Сам автор Ніколас Димитров також з'явився у фотосесії в ролі амбітного креативщика Паоло Рамбана, дизайнера віртуальних реальностей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва ледь прикрила свої "заборонені плоди" халатиком, про таку мріє кожен.

Як повідомляв Знай. ua, вінтажна Даша Астаф'єва оголила шикарні груди, навіть руками не вдалося прикрити.

Також Знай. ua писав, що Даша Астаф'єва в сміливій позі показала все, чим нагородила її природа.