Українська співачка і колишня солістка "ВІА Гри" Анна Седокова зробила визнання, що в дитинстві до неї чіплявся вітчим. Про домагання чоловіка вона розповіла на презентації своєї книги " я сильна. Я впораюся".

Читайте Знай в Google News!

Виконавиця не заперечує, що досі у неї складні стосунки з мамою і вона не може її пробачити за те, що сталося в її дитинстві.

" я б взагалі не звертала на нього ніякої уваги, якби ночами дядько Сергій (вітчим Седокової – ред.) не приходив до мене. Він відкривав двері в мою кімнату і завмирав над моїм ліжечком. Спочатку стояв і дивився на мене, думаючи, що я сплю. Потім обережно просовував руку під ковдру і починав гладити мене по голій нозі. З кожним разом забираючись все вище і вище. Я перестала спати ночами, з жахом чекала, що ось зараз скрипне двері маминої кімнати, і я почую важкі кроки", - поділилася артистка.

Седокова, коли була підлітком, скаржилася на вчинки вітчима, проте мама своєчасно не втрутилася. За це Анна не може її пробачити досі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"наші відносини досі натягнуті, я не можу її пробачити. Не допоміг ні психолог, ні прочитана книга"радикальне прощення". Коли мені виповнювалося 20 років, вона навіщось привела на свято того самого дядька Сергія. Вчинок, звичайно, дивний", - додала зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Седокова поділилася потаємною таємницею після карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Анна Седокова в латексі віддалася пристрасті сповна.

Також Знай. ua писав, що Анна Седокова написала відверту книгу про себе.