Російська популярна співачка Анжеліка Варум, яка родом з України, показала, як готує
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧитайте Знай в Google News!
"Моя Віденська глазунья. Чому Віденська? Тому що щоранку у Відні, будучи в гостях у моїх друзів, я починала саме з такої глазуньї. Були ще круасани, кава і абрикосовий конфітюр. Після 10-ть кілометрів пішки і жодного почуття провини))) і, що примітно, саме таку глазунью готувала мені в дитинстві мама. Але тоді це блюдо не просто не викликало у мене захоплення, а іменувалося в моєму особистому рейтингу покарань «пеклом непроглядним»! Все тече... І як же я скучила за подорожами і за моїми друзями! І по маминій, тоді ще Львівській глазуньї з помідорами.", - написала Варум.
Для приготування страви Анжеліка Варум, як видно з публікації у соцмережі, до яєць додала нарізані шматочками помідори та свіжу подрібнену зелень. А також сіль і дрібку чорного меленого перцю.
Нагадаємо, Анжеліка Варум народилася у Львові, а після закінчення школи у 1987 році переїхала до Москви, де її батько працював музичним керівником у групі естрадного виконавця Валерія Леонтьєва. Варум намагалася поступити у Московське театральне училище імені Щукіна, але не пройшла через український акцент.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також "Знай.uа" писав,