Російська популярна співачка Анжеліка Варум, яка родом з України, показала, як готує сніданок. Артистка виклала відео Віденської глазуньї і згадала дитинство, проведене у Львові.

Читайте Знай в Google News!

"Моя Віденська глазунья. Чому Віденська? Тому що щоранку у Відні, будучи в гостях у моїх друзів, я починала саме з такої глазуньї. Були ще круасани, кава і абрикосовий конфітюр. Після 10-ть кілометрів пішки і жодного почуття провини))) і, що примітно, саме таку глазунью готувала мені в дитинстві мама. Але тоді це блюдо не просто не викликало у мене захоплення, а іменувалося в моєму особистому рейтингу покарань «пеклом непроглядним»! Все тече... І як же я скучила за подорожами і за моїми друзями! І по маминій, тоді ще Львівській глазуньї з помідорами.", - написала Варум. Анжеліка Варум

Глазунья від Анжеліки Варум, фото: instagram.com/avarum
Глазунья від Анжеліки Варум, фото: instagram.com/avarum

Анжеліка Варум і Леонід Агутін, фото: instagram.com/avarum
Анжеліка Варум і Леонід Агутін, фото: instagram.com/avarum

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Для приготування страви Анжеліка Варум, як видно з публікації у соцмережі, до яєць додала нарізані шматочками помідори та свіжу подрібнену зелень. А також сіль і дрібку чорного меленого перцю.

Нагадаємо, Анжеліка Варум народилася у Львові, а після закінчення школи у 1987 році переїхала до Москви, де її батько працював музичним керівником у групі естрадного виконавця Валерія Леонтьєва. Варум намагалася поступити у Московське театральне училище імені Щукіна, але не пройшла через український акцент.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів

Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні