Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедне фото, на якому позує в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Потап з'явився на прогулянці в Києві, він сфотографував себе з цікавого ракурсу. У кадрі видно репера в темній толстовці, верхівку хмарочоса і жовтіюче листя каштана. У підписі до публікації Олексій залишив хештег"#kyivstyle". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами і жартами в коментарях до публікації. Деякі жартують про листя каштана, які потрапили в кадр, інші обговорюють, як Потап покращав після весілля з Каменських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.