Британська актриса Міллі Боббі Браун розповіла, що невдача на кастингу ледь не спонукала її відмовитися від акторської кар'єри.

16-річна зірка серіалу "Дуже дивні справи" Міллі Боббі Браун зізналася, що відчайдушно намагалася отримати роль в телесеріалі "Гра престолів", але невдача на кастингу змусила її замислитися над тим, що слід кинути акторську кар'єру. Про це Браун розповіла на шоу The Tonight Show.

За словами акторки, попри те, що вона проходила дуже багато проб, більшість з яких були безуспішними, саме відмова в "Грі престолів" змусила її засумніватися у своєму таланті.

"Думаю, ця відмова надломила мене - я ніколи цього не приховувала. Ця індустрія сповнена відмов, це трапляється 24/7. Ви чуєте "Ні", дуже багато "Ні", доки нарешті не почуєте "Так". Я проходила прослуховування на ролі в рекламі й взагалі де тільки можна. Потім я потрапила на проби в "Гру престолів", і мені сказали "Ні". Тоді я задумалася, наскільки це все важко. Я дуже хотіла дістати цю роль. Однією з моїх останніх спроб стало шоу Netflix під назвою "Монток", - розповіла акторка.

Пізніше "Монток" перетвориться на "Дуже дивні справи", де Міллі зіграє одну з головних ролей, яка стане для неї проривною в кар'єрі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Сталлоне виставила спокусливу фігуру напоказ

Як повідомляв портал Знай.ua, фітнес-модель Ана Чері перетворилася на розпусну дикунку

Також Знай.ua писав, Памела Андерсон "повернулася" у свої кращі роки і показала архівний знімок