Наташа Горова - 23-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію чорно-білих селфі, які зробила в салоні автомобіля, зустрічаючи дощові осінні деньки в стильному образі. Так, красуня приміряла шкіряну куртку-косуху з масивними замками, а волосся акуратно прибрала назад. При цьому Наташа засвітила татуювання, яких, за словами самої дівчини, у неї більше 40-ка штук, а ще зізналася, що останнім часом їй досить складно змусити себе бігати вранці і зараз Горова-молодша обирає здоровий сон.

опис мого замкнутого кола: 23: 00-вранці б побігати.. 6: 50-так, ще 10 хвилин посплю... 7:00-ще 5 хвилиночок... 7:10-поставлю будильник на 7:40 8:30-Доброго ранку! 14: 46-треба б вранці побігати..

Фолловери засипали Наташу компліментами: "Ой, люблю таке😂👍", "Красива😍", "Гарна така😻❤️", "🤞🤞🤣жиза", "Відмінний STYLE,ДОНЬКА 🙌", "Малятко красива 😍".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.