Наташа Горова – 20-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу прийомна донька репера поділилася з підписниками чудовою новиною – дівчина знялася в кліпі на іспано-англійську пісню Tonight Мішель Андраде, яку популярна співачка презентувала на всіх стрімінгових майданчиках 2 жовтня. Відомо, що трек увійде в новий альбом співачки, реліз якого запланований на листопад 2020 року.

В опублікованих фото зі зйомок кліпу Мішель, Наташа та інші героїні позують посеред поля. На останньому знімку співачка сидить на даху машини в дивній позі, а всередині сидить її подруга, яку відобразили за мить до поцілунку з дівчиною.

"#tonight реліз, який ми так довго чекали 💜 Пориньте в літні флешбеки @mishvirmish разом з кліпом 🦋 і таааак, ми з @sashazayats @jezusmariia стали героїнями кліпу 🦋 спонтанні ідеї завжди найкращі🦋", - написала Наташа Горова.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

скріншот поста

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, названа донька Потапа оголила апетитну фігурку: "Полюбила себе".

Як повідомляв портал Знай.uа, підопічна Потапа Андраде заінтригувала фігурою в новому гарячому кліпі: "Ти вагітна?".

Також портал Знай.uа писав, що Мішель Андраде перетворила екстрим на спокусливе шоу: поруч з пілотом і без ліфчика.