Наталя Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Днями Наташа разом з мамою і братом Андрієм вирушила в подорож по США і Мексиці, звідки вона вже встигла викласти безліч фото. Так, красуня похвалилася фігурою в смугастому біло-червоному бікіні з синім поясом, позуючи на пляжах Канкуна разом із зірковою мамою. Варто відзначити, що до їх відпочинку приєдналися також Потап і його нова дружина Настя Каменських.

"Заміточка хлопцям, які роблять фото дівчатам🥰
По-перше, дякую що ви є 😂

По-друге - якщо останній кадр, який ви зробили, не такий як 3я фотка - хороших фото не чекайте 😂😂😂 д-досвід

Мені подобається, що @potapchiq вже знає толк у фотографіях. Вибирає більш правильний ракурс, радить позу і локацію 😂🥰 не хлопець, а мрія росте 💛", - похвалила молодшого брата Горова. Фолловери не пройшли повз: "Класні дівчатка😌😌😌😌", "Прекрасні німфи!❤️👏🔥", "Красуні😍😘", "Красуні всім красуням на заздрість!) 🌹🌹", "Якщо ти не фотограф, то Наташа тобі навіть не світить 😂😂😂❤️💖", "найкрасивіші дівчата в світі 😍❤️", "Які красиві😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще