Вчора, 27 вересня, відбулася прем'єра нової пісні Потапа - CHINA. У тексті співак розповідає про те, як розвивались його стосунки з Настею Каменських від першої зустрічі до закоханості. Про це повідомляє Cluth.

"Перша секунда зустрічі чоловіка і жінки в трьох хвилинах. Емоції чоловіка, коли він бачить красиву дівчину і закохується з першого погляду Трепет очікування і палкі погляди…" - описує свою композицію артист.

В тексті Потап також розповідає, як вперше поцілував Настю Каменських.

"Ми для них будемо разом проблемою Ми з тобою пливли проти течії, закривши очі І приховуючи почуття на сцені, я чекав тебе Щоб залишитися з тобою в гримерці і поцілувати", - читає репер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На зворушливу композицію публічно відреагувала колишня дружина Потапа, Ірина Горова:

"Сьогодні прем'єра самого ніжного, самого незвичайного і самого чуттєвого треку від @realpotap. Це моя улюблена, "улюблена до дірок" пісня в новому альбомі #птп. Дуже сподіваюся, що вона вам сподобається так само сильно!", - написала Горова.

Як зазначили коментатори, слова Ірини - ще одне підтвердження того, що вона змогла прийняти зміни в особистому житті і зберегти хороші відносини з чоловіком.

Нагадаємо, що Потап показав, чим годує рідного сина.

Як повідомляв портал Знай.ua, брутальний Потап несподівано презентував ліричний альбом.

Також портал Знай.ua писав, що фанати помітили оголену екс-дружину Потапа Горову в новому кліпі.