Ще на початку вересня репери Гуф і Кравц випустили спільний трек під назвою "Лето на ветер". До великої радості фанатів цього дуету вийшло відео на дану композицію. Цікаво, що в новому кліпі дебютував син Гуфа - десятирічний Самі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "WOW TV".

Хлопчикові не звикати бути в кадрі, адже його батьки - і Айза, і Гуф — ведуть публічний спосіб життя і постійно знімають спадкоємців для своїх блогів. Семі і сам "стругає" ролики для соцмереж і намагається читати реп, йдучи по стопах батька.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Син Гуфа Cамі, скріншот: YouTube
Син Гуфа Cамі, скріншот: YouTube

"Знімаю відоси в TikTok, слухаю тільки хіп-хоп", — такий рядок був в композиції, яку зачитував Самі в серпні.

Також в новому кліпі з'явилася і нинішня обраниця Гуфа - Юлія Корольова. Ролик реперів фанати оцінили по достоїнству:"Насправді душевна робота, хоча і не на повторі"; "У Гуфа, мабуть, літо не на вітер пройшло, в обличчі округлився. Кліп і правда приємний", - відзначили шанувальники Олексія Долматова.

Варто також нагадати нашим читачам, що Айза Долматова відома під сценічним псевдонімом A(Z)IZA. Вона є телеведучою, хіп-хоп і реп-виконавицею, а також дівчиною, яка спромоглася опублікувати фотографію свого статевого органу на кілька секунд в Stories. Хоч дівчина і видалила знімок, але шанувальники встигли зробити скріншот. Дівчина ж повідомила, що це фото адресовано її хлопцеві, російському виконавцю Олегу Майамі, але переплутала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, колишня дружина Гуфа Айза випадково злила своє фото без трусиків.

Як повідомляв Знай.uа, нову дівчину Гуфа запідозрили у фінансових махінаціях.

Знай.uа писав, скандальний репер Гуф зібрався в Україну, але на шляху стала СБУ.