Співачка Оля Полякова активно веде свій блог в Instagram, де не соромиться похвалитися ідеальними формами і нескінченно довгими ногами. Яскраві модні луки співачки традиційно заводять аудиторію. Одні кажуть- "несмак", інші з жаром кидаються наслідувати. Але байдужими "Королева ночі" не залишає нікого.

Зараз карантин, і Полякова, як і більшість зірок, сидить вдома — ніяких світських виходів і заходів. У своєму блозі співачка зізналася, що занудьгувала, і поділилася не новими, але від того не менш соковитими фотографіями. Бездоганне тіло Оля обтягнула зеленим латексом, і назвала саму себе "царівною-жабою".

“Як же давно, не було світських виходів..., так що, користуємося старими, але не менш блискучими фото) #царевналягушка) ", — підписала свою фотографію співачка.

Замість стріл (на щастя!) в Полякову полетіли лайки і захоплені коментарі шанувальників.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Русалка👍", шикарна як завжди❤️😍 😍 😍", "супер фігура, я так мрію", "Барбі😍 👍❤️", "Ну не можна бути красивою такою....🎅 ", "Неймовірно красиво! 😍 На Джесіку Реббіт образ схожий 👍 " - ось лише мізерна частина того, що написали фанати.

Нагадаємо, раніше Полякову посадили на олівець у поліції через поїздку до Харкова

Як повідомляє портал " Знай.ua» "Я не Полякова": вагітна хореограф "Танців з зірками" дуже пошкодувала, що згадала суперблондинку

Також " Знай.ua" писав, що Оля Полякова перетворилася з Королеви в сувору медсестру: "штанці зняли…"