Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію стильних кадрів, позуючи на ділянці їх з чоловіком Потапом заміського будинку, стоячи біля басейну зі смарагдовою водою.

Так, артитска приміряла шовкову піжаму небесного кольору, що складається з брюк і сорочки, а жіночний образ доповнила білосніжними капцями "в'єтнамками". Красуня грайливо розстебнула кілька верхніх гудзиків сорочки, засвітивши груди і зізнавшись, що колір вбрання нагадує їй про море.

Light blue monochrome look 💙 ⠀ Цей колір! 😍Нагадує мені про море 🌊

Фолловери залишилися в захваті: "Без халатика було б ліпше", " ви прекрасні !!! Тільки зараз зрозуміла як сильно ви схожі на розкішних Кейт Бекінсейл і Єву Лонгорію", " ширше блузочку!!!", "Супер", " Це що? Реклама піжамки?", "Ефектна красуня❤️😍", " красива і стильна жінка!", "Чарівна!👍👍👍".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.