24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна є активним користувачем соціальної мережі Instagram. Її мати довгі місяці бореться з онкологією, тоді як дівчина часто радує своїх шанувальників яскравими знімками.

Читайте Знай в Google News!

Зараз, 8 жовтня, в розпал осені, вона вирішила поділитися фотографією з лісу. "У прозорості лісу", - написала вонап, а місце розташування зазначено "Чарівний ліс". При цьому, дівчина дуже пафосно сидить на колоді, обидві руки знаходяться на колінах разом з капелюхом, окулярами і клатчем від відомого французького Будинку моди Louis Vuitton.

Анна одягнена в світлі джинси і гольф, а також в осінні чобітки на невеликому каблуці.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Нереально красивааая", "Осінь це улюблена пора року Пушкіна. Творча людина що сказати. На мене все це наводить апатмю але борюся з ЖТИМ почуттям", "В сотий раз повторюся, ви просто фея", "Краса)) і щастить, дощу немає ще)", — написали фанати в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Квіткова з "Холостяка" розповіла всю правду про стосунки з чоловіком: "Нам платять за те, щоб ми жили разом"

Як повідомляв "Знай.ua", Осадча і Горбунов лише в піжамках показали, як зігрівають один одного дощової осені. Катя зазначила, що вже чекає "бабиного літа", а поки її зігрівають любов і обійми Юрія.

Знай.ua писав, Віра Брежнєва запропонувала своїх "сестер" на вибір, сміливий експеримент співачки.