Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила яскравий і теплий кадр, що нагадує про літо, позуючи лише в міні-бікіні чорного кольору і ніжачись в блакитній воді басейну.

Так, артистка доповнила пляжний образ вузькими сонцезахисними окулярами і крихітним браслетом бірюзового кольору, злегка намочивши волосся. При цьому 38-річна красуня не упустила шансу блиснути струнким засмаглим тілом, над яким наполегливо працює за допомогою спорту і правильного харчування.

він був мій найсолодший сон...

Фолловери засипали Віру компліментами:" Vera ти сама вишуканість💋"," Клеопатра😍"," Чорна Пантера😍 😍 😍 😍", " яка принадність🤩", " красуня👍"," як завжди ,прекрасна", " ❤️красунечка),як. елітне вино,) чим благодатніше атмосфера, тим ароматніший букет)), все у вашій натурі, дорога!)❤️❤️🙌".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто відзначити, що раніше донька Віри Брежнєвої Соня Кіперман виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня приміряла досить відверте вбрання - білосніжні джинси, чорні черевики і напівпрозорий міні-топ.

Юна знаменитість насолоджувалася теплими осінніми днями з мінімумом макіяжу на обличчі, засвітивши пікантну деталь - Соня вирішила не надягати бюстгальтер, блиснувши грудьми, які просвічувалася крізь топ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше