Відома українська танцівниця, хореограф і учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова поділилася зі своїми передплатниками в Instagram досить відвертою інформацією. Вона розповіла про те, як це бути мамою.

Читайте Знай в Google News!

Вона вважає, що це найважливіша і найскладніша місія в її житті, а також постійний стимул і мотивація до подальшого шляху, незважаючи на всі тяжкості. Для своєї дочки вона бажає бути прикладом завжди і у всьому. "У питаннях виховання слідувати виключно материнської інтуїції і життєвого досвіду", — додала Ілона.

У момент народження дитини все в її житті перевернулося з ніг на голову. Щорічно вона відкриває все нові глави життя і знаходить підхід один до одного з дочкою, незважаючи на всілякі сварки і перемир'я.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зовсім скоро вона стане матір'ю двох дітей і зараз Ілона Гвоздьова знаходиться в передчутті народження сина. "Відчуваю неймовірне щастя і хвилювання одночасно,знаєте чому, тому що я начебто вже знаю як бути мамою донечки,але абсолютно,як бути мамою син", — підсумувала танцівниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зловісна хвороба підкосила і Хливнюка з Бумбоксу: "відчуваю себе як…"

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" показав "гнилу" посмішку: куріння шкодить здоров'ю

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь розповіла, як знайти принца: "Я вивчала цю тему роками"