Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Алла поділилася з шанувальниками, що підчепила коронавірус, і тепер сидить вдома на самоізоляції. "Коли закінчується щось масштабне, зазвичай ми видихаємо і розслабляємося і в цей момент максимально вразливі. Видно на радощах, що ми все-таки дозняли проект і тепер можна відпочити. Поки без симптомів, але з позитивним плр сьогодні я приєдналася до своїх колег @moi_sofism і @S. nikitiuk. Тепер у нас у всіх трьох підтверджений covid-19. Сиджу вдома, п'ю водичку, бо це єдине, де смакові очікування збігаються з реальністю. And yes, i am covid positive", - розповіла зірка шанувальникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.