Українська супермодель і суддя програми "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова часто ділиться з шанувальниками новинами зі свого життя. Дівчина часто публікує відверті фотографії, якими демонструє відмінну фігуру і довгі ноги.

Так, в цей раз Алла Костромічева опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, зроблену на скелях. На ній модель позує в строкатому суцільному купальнику, який оголює довгі стрункі ноги. Алла стоїть у спокусливій позі, витягнувши руки вгору і дивлячись кудись вдалину. За її спиною видніються пальми, а стоїть вона на стежці на схилі скелі.

У підписі до фотографії Алла Костромічова залишила тільки хештег "відпустка", а до її фотографії немає геолокаціі, так що шанувальники можуть тільки здогадуватися, де відпочиває супермодель. Тим не менш, фанати залишають безліч коментарів під фото Алли.

"Дуже красива", "Неймовірна", "Які підйоми. Ви що займалися балетом?", "Круто коли круто виглядаєш з будь-якого ракурсу", "Алла, не читайте гидоти! Частіше посміхайтеся. Нормальне фото", "Блін, все б нічого, ось тільки кістки ну дуже сильно випирають. Аж не по собі стає", "Класна фігура – все, як треба і навіть більше. Приємно впізнавати улюблені місця Барбадосу, Вам добре відпочити і насолодитися цим островом!", "Ось це ноги", "Алло, як ви прекрасні", "Які ноги. Ідеально", - пишут в коментарях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українська супермодель Алла Костромічова показала ідеальний шпагат. Цього разу Алла Костромічова опублікувала на своїй сторінці фотографію, зроблену на пляжі. На ній модель позує в купальнику сидячи на шпагаті. Така поза підкреслює відмінну фігуру і довгі ноги моделі. Для занять спортом Алла обрала ідеальне місце – на свіжому повітрі біля моря, під пальмою.

Нагадаємо, українська співачка Алла Костромічева затьмарила Instagram довгими ногами і ідеальною фігурою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про правила харчування Алли Костромічової.

Також портал "Знай.uа" писав, що Алла Костромічова поділилася секретами ідеального макіяжу.