Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи в складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала чарівне фото, на якому зображена у своєму будинку, а в підписі зізналася, без чого не виходить з дому.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Альбіна позує, сидячи за фортепіано, вона захоплена музикою і не дивиться в камеру. На ній елегантне чорне плаття цікавої текстури, яке пікантно оголило витончені плечі. Волосся співачки акуратно укладені, а на її обличчі легкий макіяж, увагу привертають незвичайні сережки. У підписі до публікації Джанабаєва написала: "8 років музичної школи були не найсолодшими, але я ні хвилини не шкодую. А без тонкого аромату парфуму, відповідного моєму настрою, я взагалі ніколи не виходжу з дому. А найуважніших сьогодні - @sadvakasovaaig та @evelina_frolova_ я вітаю з перемогою! Прекрасної всім п'ятниці. #fridaymood".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще