Відому співачку і автора пісень Анну Добридену протягом декількох років переслідує неадекватний маніяк. Артистка вирішила заговорити про це, коли ситуація вийшла за межі адекватності.

Читайте Знай в Google News!

"спочатку Я не надавала цьому особливого значення. Просто блокувала всі повідомлення, які очевидно були неадекватними. Його характерний стиль письма я дізнавалася моментально. Потім він почав мене відверто лякати. Коли я ставила геолокацію, він тут же надсилав своє місце розташування поблизу. Ніби йшов по моїх слідах. І у мене було відчуття, що він постійно знаходиться поруч. Єдине, чого я не знаю, це те, як він виглядає. Якось зловила себе на думці, що вдивляюся з підозрою в кожного перехожого. Зрозуміла, що перетворююся на параноїка. З'явилася сильна тривога. Адже не знаю, що в голові у цього шизофреніка?",- розповідає Анна.

Анна Добриднєва, фото: прес-служба співачки
Анна Добриднєва, фото: прес-служба співачки

Маніяк перестав бути наполегливим лише після того, як співачка найняла собі особисту охорону і стала з'являтися з нею в публічних місцях.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"після цього повідомлення припинилися. Але почуття постійного занепокоєння, на жаль, залишилося...Тоді я вирішила звернутися до психолога. Колеги з шоу-бізнесу порекомендували мені Олену Шершнєву. З нею ми протягом місяця опрацьовували мої страхи і прийняли рішення розповісти про це публічно", - ділиться емоціями артистка.

Психолог пояснила, що Анна зазнала сталкінгу-маніакального переслідування. Часто сталкерами стають одержимі фанати, які можуть бути здатні на реальні злочини. Тому пускати все на самоплив не можна.

Анна Добриднєва
Анна Добриднєва

"те, що пережила Аня, за шкалою стресу можна класифікуватися як високу загрозу для здоров'я. На щастя, вона вчасно звернулася за підтримкою. Адже скріншоти від переслідувача, які Аня показала, вказують на явний психічний розлад. Людина писав з різних акаунтів, під різними ніками і навіть різними гендерами. Але характерна пунктуація, звернення до себе в третій особі відразу видавали його. Однак Аня дала зрозуміти, що за неї можуть заступитися. А крім того, позбулася внутрішнього страху, який головним чином "заводить" маніяків. Вона зробила максимум для своєї безпеки-фізичної та психологічної. Сподіваюся, її приклад допоможе іншим жертвам сталкінгу", - резюмувала ситуацію Олена.

Зараз Анна продовжує активно займатися творчою діяльністю і пише нові пісні. Зовсім недавно порадувала шанувальників прем'єрою синглу" не відпускай", який став саундтреком до серіалу. Своїм прикладом співачка закликає в таких ситуаціях не мовчати і не соромитися звертатися до психологів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співачка Анна Добриднєва відверто про перемогу над собою, групу "Пара Нормальних" і заміжжя.

Як повідомляв Знай. ua, дизайнер Анастасія Іванова поділилася, як жінці завжди виглядати бездоганно.

Також Знай. ua писав, що дует GRLS "вірулювали" до першого мільйона на YouTube.