Актриса серіалу " Школа" і фіналістка "Голосу країни "Анна Трінчер представила фанатам новий кліп на пісню"Малинове волосся". Прем'єра відбулася на YouTube-каналі співачки.

Читайте Знай в Google News!

Даний кліп не містить яскраво вираженої сюжетної лінії і акцент роблять на яскравих і незабутніх образах. В першу чергу акцент зроблений на візуальній картинці і кольорі, адже молода аудиторія артистки любить те, що вони можуть приміряти на себе. Кліп витриманий в стилістиці кінця 90-х – 2000-х років, оскільки саме цей час актуальний, як для молоді-покоління Z, так і для більш дорослої і усвідомленої аудиторії.

" це мій перший кліп, в якому не буде яскраво вираженої сюжетної лінії, - розповідає Анна Трінчер. - Мені хотілося, щоб глядачі і мої шанувальники побачили мене інший, не такий, як у попередніх відео. Незважаючи на те, що в кожному кліпі є своя історія, ми хотіли створювати нові образи, в яких я буду розкриватися по-новому. Не те, щоб я з'явлюся з ірокезом на голові і татуюваннями по всьому тілу, Ні, я буду гармонійна в своєму образі. У кліпі" Малинове волосся " акцент зроблений в першу чергу на мені, як на артиста. Спеціально для зйомок цього відео я багато тренувалася і займалася танцями, тому сподіваюся, що здивую хореографією.".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У новій відеороботі співачка з'являється перед глядачами в абсолютно нових для неї образах, які повинні підкреслити її внутрішній стан.

"мій найулюбленіший образ – це образ з двома далматинами, - поділилася співачка. - Мені дуже подобаються пір'я, стиль Блер Уолодорф (героїня серіалу «Пліткарка»), трохи Chanel і крапелька жіночого кокетства. Саме такою я себе зараз і відчуваю, і мені здається, що саме в цьому образі я виглядаю максимально гармонійно".

Зйомки відео пройшли за рекордні 6 годин, проте підготовка зайняла близько місяця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "школи" Анна Трінчер з подругами повернулися до глядачів задом, але їм це сподобалося.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Голосу країни" і серіалу "Школа" Анна Трінчер заплясала з бабусею, ця посмішка заслуговує оплесків.

Також Знай. ua писав, що Анна Трінчер про життя в будинку тіктокерів і нової ролі циганки.