Російський і радянський артист Олег Газманов, який у свій час підтримав окупацію українського Криму Росією, вирішив похвалитися, що відправився на відпочинок на анексований півострів. У своєму Instagram Виконавець опублікував фотографію на тлі морського пейзажу.

Читайте Знай в Google News!

"Це # Крим !!! Той хто народжений був біля моря, той полюбив назавжди, білі щогли на рейді, в серпанку морської міста...",- пише Газманов.

На фото Газманов сидить на виступі скелі і позує на тлі спокійного морського пейзажу. Шанувальники не пройшли повз публікацію і відзначили шикарний вигляд окупованого півострова і відзначили, що Крим – це Україна.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Краса! Море, гори...", "О клас наш Крим улюблений співак", " дорогий мені кубрик матроський - скромне наше житло. Саме Синє в світі Чорне море моє!", "Крим це Україна", "Україна", "Красивий чоловік на тлі Суперпейзажу", "шикарний вид", " найкращий час для відпочинку на морі вересень, жовтень.Таке свіже, хвилясте море", " все красиво і гармонійно! Ура!🇺 🇦 ", "Стільки оптимізму, запалу і життєлюбства у вас", "красиве фото. Вражати. Я теж люблю Крим", "стільки оптимізму, запалу і життєлюбства у вас", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, старезний Газманов "окупував" Крим безглуздими танцями.

Як повідомляв Знай. ua, дружина путінського співуна Газманова різко перейшла на фемінізм.

Також Знай. ua писав, що шепотун Путіна Газманов помітно постарів, ледве тріпається за штурвалом яхти.