Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила романтичний кадр, позуючи лише в шовковій ніжно-блакитній піжамці і з досить незвичайним вечірнім макіяжем, а також зачіскою з "фірмовими" кучериками, які можна буквально назвати візитною карткою Насті.

Так, артистка, насолоджуючись ароматом квітів, вирішила поговорити з численними шанувальниками і про мрії і секрети, за допомогою яких вони збуваються. Настя зазначила, що вірить і береже навіть найменшу мрію і в цьому їй допомагає мислення без рамок.

Про мрії ⠀ Я завжди мріяла дарувати музику і любов, пізнавати світ і різні культури, бути щасливою людиною. Я вірю в кожну мою навіть найменшу мрію (а їх у мене багато😉), бережу їх і знаю: все здійсниться❤️ ⠀ Щоб мої мрії збувалися, мені кожен день допомагає вміння мислити без рамок, кордонів і різних «але», оптимістично йти назустріч бажанням. У кожного свої: хтось хоче побачити багатогранність світу, а хтось реалізувати свій талант або будувати будинок , наповнюючи його сімейним затишком, створювати улюблену справу або «свою» роботу. У кожного з нас своя мрія! Повірте, будь-яка здійсниться, якщо вірити в неї.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.