Сьогодні, 13 жовтня, відзначається Всесвітній День свободи грудей. У цей день мільйони жінок по всьому світу відмовляються від бюстгальтерів, а багато з них відмовляються навіть від футболок! Цю акцію підтримали і багато відомих особистостей в Україні. Наприклад, Олена-Крістіна Лебідь. Головна "аферистка" України в своєму Instagram опублікувала вельми незвичайні фотографії.


На своїй сторінці в соціальній мережі Лебідь опублікувала фотографію, на якій вона ... з оголеними грудьми! Вона задирає футболку прямо перед якимось чоловіком! Причому чоловік явно був здивований таким поворотом подій.

Правда, груди виявилася накладною. Тому з модерацією фотографії, швидше за все, ніяких проблем не виникло.

Тим не менш, користувачі не сильно засмутилися накладних грудей Лебідь. Всього за 3 години фотографія набрала близько 12 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес розмріявся про попах: "Хлопчикам важче". Володимир Дантес показав миле фото в соцмережі і заговорив про бодіпозитиві і сексизмі.

Як повідомляв " Знай.ua", супермодель Аллу Костромічову звалив covid-19: "П'ю водичку, інших смаків не відчуваю"

Знай.ua писав, Jerry Heil придумала геніальне рішення на пляжі Одеси-напівгола, але в черевиках.