У минулу неділю команда ток-шоу "Один за всіх", яке виходить на СТБ, шукала істину в резонансному сімейному конфлікті - з'ясовували, хто розбещував 12-річного хлопчика - рідна тітка чи її чоловік. Завдяки ретельному розслідуванню проєкту, вдалося не тільки розібратися, хто брав участь у знущаннях з дитини, але і відновити справедливість.

Передісторія така: 50-річний Іван, зразковий сім'янин і батько двох дітей, застав свою дружину з іншим. Чоловік був шокований, коли побачив, що коханцем дружини виявився її 12-річний племінник! Після скандалу Іван пішов з сім'ї.

Однак, рідна мати хлопчика Марія впевнена, що саме Іван розбещував дитину, а не її сестра. Дізнавшись про наругу над сином, жінка написала заяву в поліцію, але підтримки так і не отримала - доказів виявилося недостатньо.

У студії Іван і його дружина, Василина, намагалися перекласти провину один на одного. Дівчина пояснила, що їй доводилося терпіти знущання чоловіка і вступати в сексуальні збочення зі своїм племінником через страх перед Іваном. Чоловік же звинувачення на свою адресу спростовував.

Михайло Присяжнюк і Іван, фото СТБ
Михайло Присяжнюк і Іван, фото СТБ

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Розмова хлопчика з психологом проєкту пролила світло на ці шокуючі події. Хлопчик зізнався, що Іван примушував його роздягатися і торкатись статевих органів. Також стало відомо, що тітка Василина включала йому відео порнографічного характеру.

Щоб розставити всі крапки, Іван та Василина пройшли тест на поліграфі. З'ясувалося, що хлопчик таки брав участь в сексуальних збоченнях дорослих. Більш того, Василина збрехала про тиск з боку чоловіка.

Прямо зі студії ведучий, Михайло Присяжнюк, відправився з учасниками ефіру в відділення поліції. Мама хлопчика написала заяву на Івана, своїй же сестрі вона дала другий шанс.

Якщо вина чоловіка буде доведено, йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 155 КК України. Також стало відомо, що чоловікові оголосили підозру у вчиненні домашнього та сексуального насильства.

Для Марії і її сина проєкт знайшов центр реабілітації, в якому психологи допоможуть хлопчикові відновитися після психологічної травми.

"Наша команда провела колосальну роботу в підготовці цієї історії. Ми не можемо залишитися байдужими, коли йдеться про злочини, тим більше - скоєних проти дітей. Завдяки роботі команди, ми розкрили нові факти у справі, і не сумніваємося, що кривдника буде покарано. Це без перебільшення наша чергова перемога!", - коментує керівник проєкту Роман Панасенко.

Роман Панасенко, фото СТБ
Роман Панасенко, фото СТБ