Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі милі спортивні фото, у підписі до яких надихнула українців змінювати своє життя.

Читайте Знай в Google News!

Скільки разів ви хотіли змінити своє життя? Скільки разів перед сном обіцяли собі, що вранці все буде інакше? І скільки разів ви дійсно починали жити і діяти по-новому? Життя дивовижне і кожен день ми можемо її пізнавати. Пізнавати себе. Ставати краще! Робити світ навколо себе краще! Навіть невелика дія в бік своєї мрії наближає вас до неї! В одному дні - 1440 хвилин! Приділяйте хоча б 60 з них для того, що робить вас краще! Зараз ви прочитали цей пост, і я буду рада, якщо він вас замотивував! Так почніть щось робити прямо зараз. Займіться спортом, прочитайте 50 сторінок книги, вивчіть 10 нових іноземних слів, помедитуйте або приділіть цей час теплій бесіді з близькими – це теж дуже важливо", - написала Каменських у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.