Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу зірковий красень виклав в мережу фото зі своєю донькою від першого шлюбу і присвятив теплі слова українським героям в день Захисника України, 14 жовтня. У ведучого є 7-річна донька Емілія та дворічний син Еван-Олександр.

"Бути захисником. Завжди. Зі святом🇺🇦", - трепетно написав Остапчук у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Вови, засипаючи його компліментами і привітаннями.

"Завжди залишайтеся опорою, підтримкою для своїх дітей та коханої!Зі святом Вас!", "Яка красива донечка😍", "Владимир! Пусть Благодать Божья сходит на людей через ваши дела поступки, творчество и профессиональную деятельность! Пусть мечты сбываются с молниеносной скоростью! Пусть ваши дети дарят людям много добра и оно им возвращается сторицей! Благодарю на многие лета ❤️❤️❤️", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто зазначиьти, що нещодавно Остапчук відгуляв свій "мальчішнік" і 15 жовтня готується узаконити стосунки із коханою Христиною Горняк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.