Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася романтичним відео, на якому позувала з хлопцем, гуляючи по місту і насолоджуючись компанією один одного, а після голосно лаючись. При цьому дівчина кардинально змінила стиль, пофарбувавши кінчики волосся в яскраво-рожевий колір, змінивши міні-сукні та облягаючі речі на грубі черевики і оверсайз.

Раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек"BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічний псевдонім, тепер вона Venna. Варто відзначити, що раніше стиль юної красуні можна було назвати більш елегантним. Під час самоізоляції через карантин "бунтарка" пофарбувала волосся в ліловий колір, а тепер і зовсім видалила знімки з "минулого" життя, серед яких, до слова, було багато пікантних-в бікіні і топах з глибоким декольте.

твоє ім'я закреслю і відкрию чистий аркуш

Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз і зіркова тітка Єлизавета Боярська: "Катюша, дуже здорово!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Продовження ще буде😎", " що за голос гарнююююющий❤️🙏 🏾", "молодець 👍 класно🎶 🎵 🎵 💫 💫 💫", "краса💔 🥺".

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще