Колишня учасниця гурту "ВІАгра", а також зірка популярного в Україні проєкту "Танці з зірками" Нядя Мейхер поділилася зі своїми шанувальниками відвертими думками щодо нових експериментів. Надя заявила, що вона просто не може себе зупинити, "все тягне до випробувань і можливостей".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Мейхер в мережі Instagram.

Публікація Наді Мейхер, скріншот: Instagram
Публікація Наді Мейхер, скріншот: Instagram

Публікація Наді Мейхер, скріншот: Instagram
Публікація Наді Мейхер, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Іноді мені здається, що все своє життя я те й роблю, що проводжу над собою різного роду експерименти... Тільки мої три прекрасних дива, мої діти, це Дар Божий, вже тільки за це варто вірити в Бога... В іншому ж, я як невгамовний "науковий співробітник" хімічу зі своїм життям. І неможливо себе зупинити, все тягне до випробувань і можливостей людини. А де ж межа?! - Побачимо! Життя покаже! Дорогі мої! І Вам величезна подяка, за те, що підтримуєте мене у всіх моїх творчих експериментах, вболіваєте і голосуєте за нашу пару...",- підписала публікацію Надя.

Варто також нагадати нашим читачам, що минулої неділі глядачі мали можливість насолоджуватися сьомим прямим ефіром головного танцювального шоу країни "Танці з зірками". На цей раз на паркеті, крім вражаючих танцювальних номерів у виконанні зіркових учасників, панували справжні пристрасті і запекла конкуренція. Одним з найяскравіших моментів став пристрасний танець двох головних конкуренток сезону - Надії Мейхер і "Чорної пантери" Санти Дімопулос.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Санта Дімопулос і Надія Мейхер зрадили чоловікам у прямому ефірі.

Як повідомляв Знай.uа, Санта Дімопулос кинула виклик Надії Мейхер: візьме участь навіть Настя Каменських.

Знай.uа писав, конкурентка Лорак раптово спливла в поле зору: шикарна сукня і розкутість.