50-річний Руслан Євдокименко, який відомий тим, що є єдиним сином української співачки Софії Ротару, досить активний користувач соціальної мережі Instagram, де ділиться зі своїми передплатниками фотографіями себе і сімейства.

Читайте Знай в Google News!

Так, він опублікував новий знімок, на якому зображений разом зі своєю дружиною Світланою. Це архівне фото, проте можна припустити, що зроблено воно близько 20 років тому. "Ось так ось і живемо!"—- написав Руслан в описі. Швидше за все, фотографія викладена на честь важливої сімейної події.

Жінка є засновником компанії "Вілла Софія", де її чоловік виступає директором, а також виконавчим продюсером, тоді як Руслан Євдокименко — музичний продюсер і підприємець.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У низ двоє дітей: Софія і Анатолій. Дівчинка названа на честь іменитої матері її батька і зараз проживає в Сполучених Штатах Америки.

"Ви дуже схожі, а значить щасливі, це навіть вчені довели!Живіть довго і бережіть один одного!", "Добре живете :) продовжуйте в тому ж дусі", "Красива пара!!!!", "Щастя Вам!!!",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кіркоров в день народження Баскова згадав яскраві моменти з "натуральним блондином": перуки, алкоголь і дивні костюми

Як повідомляв "Знай.ua", Камінська з "НеАнгелів" після розлучення пішла в повний відрив, мрія кожної жінки: "Все, що було під рукою"

Знай.ua писав, "Холостяк" Добринін затиснув квіткову в жарких обіймах, осінь холодної вже не буде: "Стали одним цілим..."