Відома співачка з українським корінням Наташа Корольова різко відреагувала на зраду Андрія Малахова.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що раніше телеведучий запевнив зіркову подругу, що не стане влаштовувати шоу з її особистої драми з Сергієм Глушко. Однак, відразу на наступний день Малахов запросив у студію свого шоу 28-річну починаючу актрису Анастасію Шульженко, яка заявляє, що півтора року була коханкою Тарзана і навіть завагітніла від нього.

У відповідь Корольова опублікувала на своїй сторінці в Instagram пронизливий вірш про зраду друзів. Виконавиця закликала боятися друзів, бо вороги не зраджують.

""Я не люблю, коли стріляють в спину, я також проти пострілів в упор", писав великий В.Висоцький, а я доповню: "Я не люблю, коли друзі стріляють в спину"... Бійтеся друзів. Вороги не зраджують", - підкреслила Наташа.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

скріншот поста Наташі Корольової

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова розповіла про те, що молода коханка її чоловіка Тарзана Анастасія Шульженко повинна була стати сурогатною матір'ю їхньої дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова подає до суду на Андрія Малахова після того, як Тарзан загримів у реанімацію.

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Глушко після зради Корольовій підняв ціни на свій стриптиз. Тепер Тарзан танцює тільки за 6,5 тисяч євро.