На офіційній сторінці української компанії "Студія Квартал-95" було опубліковано нове фото. Вони займаються виробництвом аудіовізуального контенту і концертною діяльністю і були засновані в 2003 році на базі команди клубу веселих і кмітливих "95-й квартал".

Читайте Знай в Google News!

На знімку зображений Володимир Дантес, чоловік солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої, який стоїть на сцені українського телевізійного гумористичного шоу "Ліги Сміху". Він стоїть в помаранчевому костюмі з безліччю клізм на ньому і з одного в руці, з чорною банданою на голові і кеди Vans на ногах.

"Ловіть трохи інтриги з завтрашньої гри "Ліги Сміху", — написано в повідомленні. Відомо те, що Дантес вже не вперше з'являється на цій сцені, адже в п'ятому сезоні він виступав тренером-джокером, тоді як в цьому, шостому, — став постійним членом журі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дантес і Єнотики найбільш розривні в цьому сезоні!", "Наступний президент?", "Геннадій вітер", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Даша Астаф'єва грайливо оголила перед українцями пишну "душу": "Зрозуміють тільки птахи". Артистка зазначила, що сама фотосесія проходила в одному з номерів готелю в самому центрі Києва, а в ролі фотографа виступив Phil Lee.

Як повідомляв "Знай.ua", модель Playboy з 10-м розміром грудей залишилася зовсім оголеною після гарячого душу

Знай.ua писав, красуня без комплексів, - фітнес-модель Ана Чері "пограла" пишними грудьми лише в сіточці.