Донька відомої співачки Любові Успенської заявила, що родичі насильно закрили її в психіатричній клініці. Адвокат шансонетки підтвердив, що дівчина перебувала тиждень на лікуванні під повним контролем лікарів і виписалася після звернення до суду.

Читайте Знай в Google News!

"Я не тікала з психушки. Мене суд випустив, визнавши, що у даного закладу немає підстав мене тримати. За цей тиждень мене примусово загодовували психотропними ліками, після чого у мене почалися чергові ускладнення, пов'язані з моїми переломами. Як має виглядати людина, яку заколювали, труїли і просто знищували? Музикант зі зламаною психікою і зламаною щелепою? Який ніяк не може відновитися в силу переслідувань з боку обох батьків", - заявила Плаксіна.

Любов Успенська і Тетяна Плаксіна
Любов Успенська і Тетяна Плаксіна

Юрист Алекс Бенхін у свою чергу уточнив, що ситуація і справді мала місце.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"З цього поста все зрозуміло. Вона дійсно пробула в психлікарні тиждень. По суду довела, що не зовсім ненормальна, і її звідти виписали", - зазначив адвокат Успенської.

Сама ж Тетяна впевнена, що її хотіли замкнути в психіатричній клініці, щоб позбавити можливості розпоряджатися власним життям і майном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, хірург Успенської трохи перебрав з пластикою, зірку не впізнають.

Як повідомляв портал Знай.uа, Любов Успенська втратила коханого чоловіка: "Пройшов зі мною весь шлях".

Також портал Знай.uа писав, що донька Успенської жорстко помстилася мамі за сукню: "Ти монстер".