Одна з найромантичніших пар серіалу "Кріпосна", Ніколя Дорошенко і Олена Коренєва у виконанні талановитих акторів Марка Дробота і Фатіми Горбенко, знову зустрінеться на екрані. Цього разу в 4-х серійній мелодрамі "Мій коханий ворог" виробництва StarLight Production.

Вже 16 жовтня о 20:20 глядачі каналу СТБ зможуть спостерігати за їхньою новою історією кохання, але, на відміну від "Кріпосної", ці стосунки будуть зовсім іншого характеру. Що ще цікавіше! Та й Марк грає персонажа протилежного образу благородного Ніколя.

Марк Дробот і Фатіма Горбенко, фото: СТБ
Марк Дробот і Фатіма Горбенко, фото: СТБ

Як зізнався Марк Дробот Знай.uа, його персонаж (Гліб) по натурі слабохарактерний і багато в чому неоднозначний: у своїх вчинках, словах, стосунках в тому числі. Тому Гліб і потрапляє в любовний трикутник між двома героїнями: Лілією (Фатіма Горбенко) і Кірою (Анна Васильєва).

Саме Кіра і є ключовим персонажем цієї історії.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Марк Дробот, Анна Васильєва і Роман Полянський, кадр з відео
Марк Дробот, Анна Васильєва і Роман Полянський, кадр з відео

Ще студенткою вона закохується в Марка (Роман Полянський), але її батько змушує хлопця відмовитися від цих стосунків і виїхати за кордон. Через 10 років Кіра і Марк зустрінуться в рідному місті, але вже за інших обставин. Почуття спалахнуть з новою силою, але між ними з'явиться ще більша стіна перешкод у вигляді батька, нареченого (Гліб) та інших супутніх складнощів.

Анна Васильєва зізналася, що режисер мелодрами "Мій коханий ворог" Антон Азаров під час зйомок допускав імпровізацію і сам не раз змінював ситуації.

"У нас дуже творчий режисер, який докручує драматургію і змінює її прямо на ходу. Це дуже новий для мене формат. Коли ти не знаєш, що сьогодні буде і як. Як казино!" - поділилася актриса.

Також у фільмі буде порушена актуальна на сьогодні тема виборів мера. Батько Кіри (Сергій Калантай) грає чинного градоначальника, а Марк (Роман Полянський) стане одним з кандидатів на цей пост. Їх протистояння переросте у відкриту ворожнечу.

"Марк намагається змагатися з батьком Кіри, але не для того, щоб показати Кірі, що він такий хороший, чогось домігся, він просто намагається зробити місто чистішим, змінити в кращу сторону. Але коли він знову зустрічає Кіру, бачить, що їхня історія кохання набирає нову силу, але наростають і перешкоди між ними", - відзначив Роман Полянський.

Роман зізнався, що спершу проходив проби на Гліба, але йому дуже хотілося зіграти Марка.

"Персонажі всі дуже складні, не буває одновимірних, це нецікаво, у кожного своя правда, у кожного є свої плюси і мінуси, і в цьому принадність кіно, театру, будь-якої ролі! В хорошому персонажі треба шукати щось негативне, в поганому - щось хороше, щоб було цікаво, образ був більш об'ємний. Ця історія досить життєва, коли батьки втручаються в долю своїх дітей. Не можна змусити свою дитину робити так, як тобі хочеться. У дітей своє власне життя, вони самі повинні приймати рішення. І треба їм допомагати зробити правильний вибір, а не робити вибір за них. А зав'язка тут якраз в цьому. Батько Кіри зробив вибір на неї. І на великий проміжок часу практично зруйнував її долю. Весь цей час Марк і Кіра могли спокійно жити разом", - розповів Роман Полянський.

Анна Васильєва і Роман Полянський зіграли головні ролі
Анна Васильєва і Роман Полянський зіграли головні ролі

Марк Дробот відмінно впорався з роллю адвоката Гліба, помічника батька Кіри. Але зізнався, що такого неоднозначного персонажа ще ніколи не грав.

"Справа в тому, що ми з Антоном (режисером - ред.) довгий час намагаємося зрозуміти, який він? Він і не хороший, і не поганий. Він просто слабка людина, як виявилося. Незважаючи на те, що він помічник мера, у нього за великим рахунком все добре, але це нещасна людина в плані кохання, тому що і мама не сильно його любила, батька у нього немає, якось намагався сам досягти всього, ніякої підтримки у нього не було. Що стосується кохання, він метається в цьому любовному трикутнику між Кірою і Лілею, намагається зрозуміти. Кіра - це перший дзвіночок мрії, про яку він завжди думав і уявляв собі. Якраз ця мрія, це маленьке пташеня прилетло - він закохався, але навіть в цьому він не знаходить себе. Людина-втрата. Незважаючи на гарний образ, в душі мені його шкода. Людина невизначена, він не знає, чого хоче. Він ніби як любить, і в той же час не любить. Він хоче досягти острівця, до якого він приб'ється", - поділився про свого персонажа Марк Дробот.

Марк Дробот, фото: Знай.ua
Марк Дробот, фото: Знай.ua

Актор згадав знамениту фразу з фільму "Холодне літо 53-го" з Анатолієм Папановим, яка за змістом перегукується і з його героєм.

"Це остання роль Папанова. У нього є фраза чудова: "Так хочеться пожити, по-людськи, і попрацювати". Ось, напевно, в цій фразі і є мій персонаж. Хочеться пожити, по-людськи, і попрацювати, а у нього ніяк це не виходить. Тому що завжди є якісь камені спотикання, якісь палиці в колеса. Він весь такий", - пояснив Дробот.

Марк додав, що йому шалено сподобалося копатися в своєму персонажі.

Марк Дробот на зйомках мелодрами "Мій коханий ворог", фото: Знай.ua
Марк Дробот на зйомках мелодрами "Мій коханий ворог", фото: Знай.ua

"І режисерові спасибі за те, що він уважний до того, що відбувається в кадрі. Для мене це дуже важливо. Ще такого слабохарактерного персонажа у мене не було!" - підкреслив актор.

Також Марк зізнався нам, що на цих зйомках стався один неприємний інцидент, чого раніше в його житті ніколи не траплялося.

Марк Дробот, фото: Знай.ua
Марк Дробот, фото: Знай.ua

"Ми знімали за містом, на локації, де дачні ділянки, і на знімальний майданчик увірвався сусід, який почав все трощити і кричати. Я не знаю, хто йому завадив. Людині здалося, що ми заважаємо. Для мене це було здивування! Такої агресивної людини я ще не бачив. Довелося викликати поліцію. І неприємно теж. Можна ж все зробити по-людськи, але, на жаль, є люди, які це не розуміють, ображають, поливають матом, і це огидно і боляче", - поділився Дробот.

На зйомках мелодрами "Мій улюблений ворог", фото: СТБ
На зйомках мелодрами "Мій улюблений ворог", фото: СТБ

Додамо, що актор Роман Полянський знімає для СТБ, але вже як режисер, 4-серійну історію "Двоє на даху". Це буде його дебют в серіальному виробництві. Генеральний продюсер Галина Балан-Тімкіна впевнена, що він успішно впорається з новим завданням.

Анна Васильєва і Роман Полянський, фото: СТБ
Анна Васильєва і Роман Полянський, фото: СТБ

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса Фатіма Горбенко, яку глядачі добре знають по ролі Олени Коренєвої в серіалі "Кріпосна", потрапила в аварію, в результаті якої отримала травми обличчя.

Крім того, Знай.uа побував на зйомках нового романтичного серіалу "Привіт, тату!". Читайте, про що історія і хто зіграв головні ролі.

Також актриса Ксенія Мішина розкрила, що допоможе зблизитися з нею на реаліті "Холостячка".