Український популярний виконавець Сергій Бабкін активно ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в соціальних мережах.

Цього разу Сергій Бабкін презентував нову відеороботу. Він зняв атмосферний кліп на пісню "Де би я", реліз якої відбувся ще три роки тому.

Разом з дружиною Сніжаною Бабкіною музикант вирушив у романтичну подорож Україною і показав пригоди в стилі роадмуві. Цей музичний міні фільм свободу жити тут і зараз. Про подорож, в якій міцніють почуття і народжується натхнення, про емоції, якими так хочеться поділитися.

Сергій Бабкін з дружиною Сніжаноф, скрін з відео
Сергій Бабкін з дружиною Сніжаноф, скрін з відео

Зйомки кліпу відбувалися в Кам'янці-Подільському, Хотині та затонулому селі Бакота.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цим відео Сергій Бабкін зізнається в любові не тільки своїй музі і дружині Сніжані, а й природі, країні та всьому найціннішому, що має у своєму житті.

"Ця пісня про кохану жінку, про маму, про Україну, про Бога!", - каже музикант.

Сергій Бабкін з дружиною Сніжаноф, скрін з відео
Сергій Бабкін з дружиною Сніжаноф, скрін з відео

Сергій Бабкін зізнався, що пісня "Де би я" стала для нього містком з однієї музичної епохи в іншу. Тому нарешті вона дочекалась своєї візуалізації.

"Та подорож, у яку ми вирушили для зйомок відеокліпу, дозволила мені по-новому подивитися на нашу країну. Я завжди любив і захоплювався нею, відвідав багато міст України, але вся найголовніша краса – за містами, між ними, там, де природа", – зазначив Бабкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сергій і Сніжана Бабкіни приготували українцям дещо крутіше за ракету.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Бабкін підтримав свою дружину Сніжану у важкий час

Також Знай.ua писав, Сергій Бабкін назвав найважливіших жінок у своєму житті