Відомий український музикант Сергій Бабкін опублікував у своєму Instagram фото, на якому він разом зі своєю дружиною Сніжаною, та пояснив, яке горе спіткало кохану.

Нещодавно Сніжана Бабкіна зі сльозами на очах повідомила, що стала жертвою шахраїв. У зірки вкрали сторінку в Instagram. Відеозвернення заплаканої дружини Сергій Бабкін оприлюднив на своїй сторінці. Зіркова пара звернулися за порадою до підписників Сергія.

Однак, цей пост викликав багато критики. Фоловери не розуміють, чому Сніжана так побивається через втрачену сторінку.

"Було б через що плакати",
"Стільки сліз через сторінку в Інстаграм? Серйозно?",
"Сніжана, ну невже втрата сторінки варта таких істерик?", - розкритикували дружину співака користувачі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сергій Бабкін вирішив підтримати свою дружину і заступитись за неї. Музикант пояснив, що означає вкрадена сторінка для власника, який заробляє в Instagram.

"Уявіть, що у вас є магазин одягу. Ви приходите на роботу, а там інші люди, ключі не підходять, документи переоформили на інше прізвище. І ще ваш магазин незабаром продадуть на аукціоні за дуже дорого! Якщо для вас новина, що люди завдяки Інстаграм заробляють гроші й це їхня робота, то тепер знайте це!", - написав Бабкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна зі сльозами на очах розповіла, що шахраї зламали і вкрали її аккаунт в Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Сергія Бабкіна поділилася своїми поглядами на жіноче щастя

Також Знай.ua писав, вітер підняв плаття Сніжани Бабкіної і засвітив її пікантне тату.