Відомий український музикант Сергій Бабкін опублікував у своєму Instagram відео, яке було знято його дружиною Сніжаною Бабкіною. У ролику дружина артиста зі сльозами на очах поділилася жахливою новиною, виявилося, що шахраї зламали і вкрали її аккаунт в соцмережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Сніжана розповіла, що нещодавно подала заявку на верифікацію свого аккаунта. Їй на електронну пошту прийшов лист про нібито верифікацію, вона натиснула, ввела всі паролі і ніби як навіть змогла потрапити у свій аккаунт. Однак в якийсь момент стався яскравий спалах і все пропало. Сторінка виявилася втраченою - змінили ім'я, поміняли паролі, видалили фотографії і "шапку профілю". Цю новину Сніжана Бабкіна сприйняла дуже емоційно, вона плаче, розповідаючи подробиці того, що сталося. Вона звернулася до шанувальників з проханням допомогти повернути сторінку, якщо хтось знає, як це зробити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Сніжані Бабкіної довелося пояснюватися перед розлюченими жінками – не може без чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що хитрий вітер підняв плаття Сніжани Бабкіної і засвітив її пікантне тату.

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана дала надію одиноким серцям – як розпізнати справжню любов.