Відомий український співак Сергей Бабкин часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетні спільні кадри з дружиною Сніжаною та новонародженим малюком Єлисеєм. Так, щасливі батьки забрали сина з пологового будинку під Києвом, проте поки не зважилися показати обличчя третьої дитини.

"Сьогодні, 21 червня, на третій день після пологів сім'ю Бабкіних виписали з пологового будинку у Києві.
Щаслива родина разом з новонародженим Єлисеєм відправилася додому в Харків. Як зізналася Сніжана Бабкіна, Єлисей дуже схожий на Сергія, і народився найбільшим серед всіх дітей Бабкіних❤️", - кумедно підписав Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "Круто,вітаю Вас", "Ураааа! Вітаю вас ❤️❤️❤️", "Вітаю!!!! 😍😍😍😍😍✨✨✨💑", "Вітання!!! Здоров'я та радості!!!💪💪💪😘😘😘", "вітаю..щастя..здоров'я...успіху😍😍", "Щастя вам і здоров'я малюку!❤️", "Вітаю з поповненням!🎉".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.