Російський виконавець, колишній учасник дуету "Чай удвох" і створити проекту "A-Dessa", а також телеведучий і підприємець Станіслав Костюшкін частенько радує своїх шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Вчора, 16 жовтня, 49-річний співак представив своє нове творіння під назвою "Дві смужки". "ДІВЧАТА, ВСЕ ДЛЯ ВАС !!!!", написав він під відео, де їде на передньому пасажирському сидінні і підспівує під свої ж слова.

"Супер, заряд на весь день, в голові тепер крутитися - дві смужки, прощай животик плоский", "От як би мого чоловіка змусити так???", "Трек класний. Продалжает в тому ж дусі. Не хворійте в ці важкі часи", "Клас! Всім хто бажає,хоче, чекає ляльку! Всім співати!!!!"—- написали шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пісня ще не вийшла на офіційних майданчиках. Серед найбільш відомих пісень проекту "A-Dessa" можна виділити "Я бальник", "Жінка, Я не танцюю", "Fire" і "Tuzzik"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Iноді варто почекати": Сергій Бабкін з дружиною переселилися в будинок на колесах.

Як повідомляв "Знай.ua", Галкін уявив себе Зеленським і жорстко насміхається над президентом України.

Знай.ua писав, Седокова показала дітей від різних чоловіків і зізналася, що не кине кар'єру заради сім'ї. За словами Седокової, вона також не хотіла б, щоб її 15-річна дочка сиділа в красивому замку, залишаючись нереалізованою.