Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівне фото Тіни, на якому вона позує в спокусливому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Кароль млосно позує у світлій кімнаті, вона виглядає дуже природною і милою. На ній тонкий чорний топ з великим вирізом, який підкреслює пружне декольте. Витонченості цьому фото надає незвичайна поза, в якій сидить Тіна. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж з повітряними віями. У підписі до фотографії йдеться: "Хто пам'ятає, що скоро у нас дуже-дуже важлива подія? Так-так саме воно, все ж пам'ятають, коли день Народження нашої королеви. Ми, як і щороку готуємося відповідально і заздалегідь, з кожним роком наша ФанТіна росте і розвивається разом з Тіною! Все дуже просто і доступно кожному! Тобі потрібно підписатися на нашу секретну сторінку @fantina_topsecret. Ми чекаємо тебе творити історію. Кожен з вас частинка нашої великої ФанТіни, і ми чекаємо абсолютно всіх! Ти вже особливий!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.