Зовсім скоро на каналі ICTV вийде третій сезон ситкому "Вижити за будь-яку ціну" від команди "Дизель Студіо". Глядачів чекають нові цікаві персонажі і несподівані повороти у відносинах героїв.

Читайте Знай в Google News!

Режисер Олександр Островой зазначає, що сім'єю стали не тільки головні персонажі Бережки, але і всі присутні на майданчику.

"Я думаю, що скоро ми всі разом будемо виїжджати на природу відпочивати, тому що вже не уявляємо свого життя один без одного! Третій сезон буде неймовірним. У нашій домашній атмосфері ми багато створювали і імпровізували, наш настрій обов'язково передасться глядачеві!"- каже Олександр Островой.

Серіал "Вижити за будь-яку ціну", фото: ICTV
Серіал "Вижити за будь-яку ціну", фото: ICTV

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Головною подією 3-го сезону стане приїзд батьків Саші з Миколаєва. У звичайній столичній квартирі доведеться тулитися трьом сім'ям. На ролі Валентини та Вадима Бережков керівники проекту затвердили акторів Костянтина Лінартовича та Ірину Грищенко, відому шанувальникам "дизелів" за серіалом "татусі".

Також особлива інтрига пов'язана з сусідами головних героїв, а саме їх гостею Ясею, сестрою яни. Шеф-редактор "Дизель Студіо" Олексій Бланар попереджає про несподівані повороти у відносинах персонажів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Птушкін повертається, український мандрівник запустив власне шоу без Івлєєвої.

Як повідомляв Знай. ua, "Любаня з серіалу " висловилася про жінок в селі.

Також Знай. ua писав, що фанати дочекалися продовження серіалу" відважні "стартує на телеканалі"Україна".