Телеканал СТБ оголосив про вихід нового романтичного реаліті-шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то в" Холостячку", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала актриса, яка виконала головну роль в гучному серіалі" кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала затишне домашнє фото, на якому фанати помітили обручку у неї на безіменному пальці.

Читайте Знай в Google News!

"Дім... я постійно про це пишу і думаю ті, хто мене читають, добре знають, що означає Для мене будинок. Моя фортеця-місце, де я ховаюся і будую свою альтернативну реальність. Тут все так, як я хочу: затишно, зручно, смачно, солодко. Мені так важливо, щоб в цьому світі було місце, де я можу повністю розслабитися, бути собою, бути ким завгодно і який завгодно. Коли на тебе наставлені очі камер, світло, та й очі тих, хто дізнається, ти хочеш не хочеш, але втомлюєшся. Я ніби весь час в кадрі і в голові є сценарій, адже для мене важливо, що я транслюю тисячам людей. А вдома, я можу піти в глибину, там моє місце сили і місце трансформацій. Я обожнюю, коли вдома смачно пахне, коли чисто, коли всюди маленькі деталі нагадує про моє звичайне життя. Ось валяються іграшки сина, електросамокат посеред квартири, кісточка від персика, попіл від пахощів. Може здатися, що це незначні дрібниці, але для мене ці маленькі деталі — моє життя, найпотаємніше і справжнє", - розповіла Ксенія в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.