Українська співачка Оля Полякова здала тест на коронавірусну хворобу COVID-19. Не виключено, що на цей крок зірка пішла у відповідь на звинувачення після концерту у Харкові до Дня вчителя, на якому було помічено недотримання карантинних норм. Однак тест Полякової виявився негативним, також в неї не виявили й антитіл до вірусу — а отже вона не перенесла хворобу раніше.

Читайте Знай в Google News!

Відповідною інформацією Полякова поділилася у розділі сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

"Я зраділа. Моє маніакальне носіння маски, оброблення поверхні, часте оброблення рук антисептиком, то, що я не вітаюся з людьми за руки, давно не цілуюся з друзями, зайвий раз намагаюся в натовпі перебувати якомога менше і бережу себе - це працює. Я багато знімаюся, багато їжджу і я здорова. Тому не нехтуйте засобами особистого захисту", — розповіла "Королева ночі".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А не так давно Поляковій навіть довелося відстоювати своє право на концертну діяльність перед міністром охорони здоров'я Максимом Степановим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Полякова вирішила влаштувати "бунт", зібравши людей під Кабміном: "співати за мішок картоплі"

Як повідомляє портал "Знайuа", Дочка Полякової відчула себе дорослою і показала свої персики: "Вибачте за те..."

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова гаряче переплюнула" Дикі танці "Руслани, українці вже відправляють на" Євробачення"