Марина Боржемська відома, як тренер телепроекту" Зважені та щасливі " і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова продовжує активно важи свої сторінки в соціальних мережах. На цей раз вона вирішила порадувати передплатників стильним фото і привітала новий тиждень.

Читайте Знай в Google News!

" Здрастуй, понеділок ❤️. Сміливо і впевнено зустрічаю тебе 🔥 продуктивного тижня, дорогі друзі", - написала Боржемська.

У пості вона показала знімок з нової фотосесії, де позує в червоному брючному костюмі і чорних човниках. Вона виглядає спокійною і впевненою в собі. Фанати часто відзначають, як вона змінилася після розставання з Узелковим. Крім того, сама Марина зазначає, що готова до нових відносин з відповідальним і добрим чоловіком, але зараз її серце вільне.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальниці прийшли в захват від нового образу відомого тренера і відзначили, що вона улюблений мотиватор і подякували їй за побажання гарного тижня.

"жінка-вогонь", "Марина, ви неймовірна", " красивий образ...- як сама любов"," Марина, ви неймовірна", " спасибі наша кохана. Взаємно", " ви красива! Дякуемо вам!", "Ми з вами", " мій улюблений мотиватор!", "Марина, ви завжди надихаєте до краси і гармонії👏 Дякую❤️", "Ох яка у вас була шикарна фотосесія😍 захоплення", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колишня Узєлкова Боржемська нарешті знайшла в собі сміливість.

Як повідомляв Знай. ua, тренер" Зважені та щасливі " Марина Боржемська показала найважливіших людей у житті.

Також Знай. ua писав, що колишня тренера" Зважених та щасливих " Боржемська показала найбільше щастя.