Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок яскравого відео, анонсуючи свіжий випуск власного YouTube-шоу "Полявидение" і одну з улюблених рубрик численної аудиторії "Васадули вагароде", нова серія якого вийде 19 жовтня.

Так, артистка разом з молодшою донькою Алісою видала, як приготувати божественну моцарелу в домашніх умовах, а після зробити з нею апетитну піцу. На величезній еко-віллі красуні живуть тільки кози, тому сир робився з козячого молока, а сама Королева ночі пожартувала, що це її "подруги". Також Ольга була відвертою, вибираючи кізочку, яку збиралася доїти, шукаючи потрібне вим'я у притаманній їй жартівливій манері.

Ведуся на циц*ки. Чим більше у кози циц*ки - тим вона для мене привабливіша... Господи Боже... Як давно я не "трималася"

Фолловери не пройшли повз: "які Розумнички, господарі. У нас народ, такий заздрісний. Працювати не хочуть; хочуть розкуркулити😂 😂 😂 😂 😂", " дуже подобається серія випусків 👍 Оля, ви супер-мотивашка для дівчат-і успішними бути, і господинями відмінними🐱", "клас молодець Олечка".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику