Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відвертий кадр, де позувала під час відпочинку з коханим чоловіком Потапом.

Так, артистка вирішила незвичайним чином розповісти про любов до себе і навчити українок приймати власне тіло таким, яке воно є, збираючись поплавати в басейні зі смарагдовою водою повністю оголеною. Красуня засвітила пружні сідниці, над якими наполегливо працює за допомогою тренувань і правильного харчування, а фірмові кучерики акуратно прибрала наверх в недбалий пучок.

Свобода бути собою, прийняття і любов до себе - найцінніші дари, які кожна людина може піднести собі сама🤍

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "відкрив стрічку і трохи А Huevo ...️ ️ ", "Мене б чоловік за такі фото в соц мережах, розірвав би😆"," щось після заміжжя Настю понесло😂", "а може спробувати не співати? А зніматися у фільмах 18+🤔", "мене чоловік убив би за такі фотки. Навіщо одне питання? Потім зірки пишуть пости що кругом багато хейту.", "Настя як тобі личить костюм Єви👍 👍 👍".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.