Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. А цей раз зіркова красуня опублікувала в мережі спекотне фото з відпочинку, на якому позує в сміливому купальнику.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Настя з'явилася в красивій природній локації, за її спиною видно приголомшливий пейзаж зі скелею і водою. На ній спокусливий світлий купальник, який підкреслив пружні форми і витончену фігуру. Її вологе волосся розпущене і відкинуте назад, а на обличчі немає макіяжу, вона стоїть в цікавій позі, витягнувши руки вгору. У підписі до фотографії Каменських написала: "Відчуйте цю легкість". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото зірки, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще