Яскрава зірка гумористичного проєкту "Дизель Шоу", актриса Марина Поплавська загинула в страшній аварії під Києвом рівно два роки тому - 20 жовтня 2018 року. У роковини смерті колеги згадують, якою Марина була за життя.

Учасники "Дизель Шоу" все ще не можуть повірити й змиритися з тим, що їхньої колеги, улюбленої Мариші більше немає з ними. Вони присвячують Поплавській номери в кожному випуску шоу і кажуть, що Поплавську замінити ніхто не зможе.

У роковини трагічної загибелі артистки на офіційній сторінці "Дизель Шоу" в Instagram актори проєкту вшанували пам'ять Марини Поплавської.

У своєму зворушливому пості колеги зізнаються їй в любові і сумують.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще
"Людину потрібно пам'ятати. Дорога наша Маринко, Марино Францівно, Лялюню. Як же все ще боляче від усвідомлення того, що ніколи більше ми не почуємо від тебе жодної історії про твою любов до нас, до світу, до кожної людини в ньому, до природи, до тих, хто давно не з нами. Твоє уміння любити навчило нас усіх – немає нічого важливішого у світі. Сумуємо за тобою, люба Маринко", – йдеться в публікації.

Сегодня два года... Города могут восхищать, музыка может вдохновлять, кино может наполнять смыслами, книга - дарить...

Geplaatst door Дизель Шоу op Dinsdag 20 oktober 2020

Марина Поплавська запам'яталася яскравими образами в КВН в команді "Дівчата з Житомира" та на концертах "Дизель Шоу".

Попри популярність, професійною актрисою вона себе ніколи не вважала. З дитинства мріяла бути вчителькою. Після закінчення школи вступила в Житомирський державний університет. Марина 23 роки пропрацювала вчителем української мови та літератури в одній з житомирських шкіл і своїх учнів не залишала, навіть коли виступала в гумористичному колективі.

Марина Поплавська цінувала в людях індивідуальність, доброту і талант.

А ще вона дуже любила своїх близьких: сестру, племінниць, колег по "Дизель Шоу", яких називала своєю родиною. А колеги називали її мамою і королевою.

Після смерті актриси колеги випустили про неї документальний фільм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірки "Дизель шоу" розповіли, що вбило Поплавську

Як повідомляв портал Знай.ua, сестра Марини Поплавської незадоволена пам'ятником від "Дизель Шоу"

Також Знай.ua писав, копи назвали винного у смерті Марини Поплавської