Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська, яка є кумою співака Дзідзьо і заспівала з ним кілька разів в дуеті, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня кардинально змінила імідж, і тепер частенько радує публіку новими фото. Так, цього разу Оля опублікувала кумедне фото в образі кішечки, а в підписі до нього розповіла про стосунки і секс.

Читайте Знай в Google News!

"ПИШИ, Я ЧЕКАЮ ТРЕШ. Залипла на серіал #emilyinparis. Париж, романтика, пристрасть, поцілунки. І ніяких весільних короваїв після першого сексу. Пам'ятаю, мій друг італієць розповідав - в Італії, якщо ви йдете разом на вечерю, то сніданок точно з'їсте разом. Це так природно, як дихати. Ні обіцянок, ні пробачень. У нас, якщо поцілунок триває довше 15 секунд – то пора брати кредит на весілля. Киць, я з того ж тіста. Мене виховали за формулою секс = син. Я вдячна батькам і не закликаю тебе змінити професію на ту, яку, кажуть, скоро легалізують. АУУУУ! Не треба міняти чоловіків так часто як стрінги. Але якщо він тобі не подзвонив - не плач. Секс вирішує все тільки тоді, коли нам більше нічим зайнятися. А ти як думаєш?",- написала Цибульська у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадавши, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що кума Дзідзьо Цибульська поцілувала в губи жінку в дзеркалі.

Також портал "Знай.ua" писав, що кума Дзідзьо Цибульська вляглася прямо на червоній доріжці з морозивом в руках.