Днями українців обрадували дівчатка з "Жіночого кварталу", в мережі з'явився новий випуск шоу. Так, гумористки торкнулися багато неоднозначних тем. У гості навіть прийшли зірки поп-сцени Макс Барських і Tayanna.

Читайте Знай в Google News!

Варто зазначити, що від дівчаток також дісталося і російській парі зірок Аллі Пугачовій і Максиму Галкіну, який нещодавно пародіював президента України Володимира Зеленського. Одним з найцікавіших номерів, на думку глядачів, виявився номер про жіночий макіяж. Про це стало відомо завдяки новій публікації студії "Квартал 95" в мережі Instagram.

"Багато чоловіків вважають, що жінка без макіяжу і з макіяжем — це дві абсолютно різні людини. Але існують такі косметичні процедури, після яких чоловік може взагалі не впізнати свою дружину...", - підписали публікацію автори.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Буквально за кілька годин, тільки в мережі Instagram, ролик зі сценкою зібрав понад 94 тисяч переглядів, українці активно діляться думками і залишають коментарі: "Класний актор чоловік взагалі, вогонь"; "Дуже круть, ржака"; "Шумко, як завжди, на висоті!!!".

Варто також нагадати нашим читачам, що українська співачка, учасниця гумористичного проєкту "Жіночий квартал" і суперфіналістка вокального шоу телеканалу "1+1" "Голос країни-7" Віра Кекелія частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram. В акаунті Віри з'явилися три нових студійних фотографії. Вона акуратно причесана, в латексному піджаку і з масивними кільцями на пальцях. На першому знімку Кекелія дивиться кудись у далечинь, а на наступних двох просто в камеру, уважним і спокійним поглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кравець з "Квартал 95" натякнула на похід в політику: "Так як раніше вже не буде".

Як повідомляв Знай.uа, напарниця Ткача з Кварталу розповіла, як поборола covid-19: "За стіни трималася, щоб піднятися″.

Знай.uа писав, кварталівська подружка Кравець з "дівчинки-шибеника" перетворилася на ніжну леді: "Одиниці знають мене такою".