Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила серію зворушливих і теплих кадрів зі своєю пухнастою подружкою - чорною собачкою на прізвисько Ая, позуючи з улюбленицею в новій фотосесії для глянцю "ЗооДруг". Так, артистка приміряла відразу кілька стильних образів і змінила локації, починаючи від яскраво-оранжевого фотофона і закінчуючи затишною домашньою обстановкою. При цьому Наталя показала ще й кумедний бекстейдж зі зйомок, де Ая виконувала різні трюки, ніжно "цілувала" зіркову господиню, а дивитися в кадр собачці допомагала плюшева білочка, яку підносили над камерою.

дивіться, як пройшла зйомка для @zoodrug_magazin 🐶 💕

Фолловери залишилися в захваті: "яка краса, видно, що всім в кайф робити те, то вміють, ось що значить професія до душі.", "Любо-дорого глянути!!!💋 💕 ", "Наташенька-красоточка!Обожнюю!Співачка!Розумничка!", "Просто заряд позитиву😍".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".